Terug naar overzicht
09 november 2017
 

Aan het woord: Gella Vandecaveye, ambassadrice van AGO Jobs & HR

Zilver in Atlanta 1996. Brons in Sydney 2000. En twee wereldtitels. Het palmares maakt van de West-Vlaamse Gella Vandecaveye een sportlegende. "Toch wil ik niet in een hokje worden geduwd: ik ben méér dan een ex-judoka. Want na mijn carrière schoolde ik me om tot ondernemer." Vandaag is Gella thuis in de bedrijfswereld - iets wat haar van pas komt als Ambassadrice van AGO Jobs & HR. Wij riepen Gella op de interviewmat.


Wat houdt je ambassadeurschap in?


"Ik verdedig de kleuren van AGO Jobs & HR op een positieve manier. Het is dus een soort van pr-functie. Ik breng mijn relaties in contact met het AGO Jobs & HR-netwerk, om zo commerciële deals te sluiten. En ik probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn op klantenevents als een golftornooi of kartingrace. Zeker even belangrijk zijn de interne activiteiten om de AGO Jobs & HR-medewerkers nóg meer te motiveren. Zij zijn net als ik ambassadeur van AGO Jobs & HR, dat schept een band. Ik wil hen graag begeleiden in hún ambassadeurschap"


"Ik probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn op klantenevents als een golftornooi of kartingrace."

"Ik ben ook sparringpartner van de directie. Ik reik nieuwe ideeën aan om AGO Jobs & HR top of mind te houden. Zo stelde ik voor om de Mont Ventoux te beklimmen. Op 23 juni 2018 staan we met zoveel mogelijk AGO-medewerkers op de trappers, inclusief CEO Elodie Seys. Vtm-gezicht Catherine Moerkerke doet mee en zal onze vorderingen op tv brengen. Zo komt AGO Jobs & HR dus in de spotlights bij het grote publiek."


AGO Group is an HR Services company. With its dedicated team of authentic and optimistic people it stays close to the customer and focuses on valuable & sustaining relationships.


"Zie je die waarden in de missie van AGO Jobs & HR? Die zitten ook in mij. Daarom passen we zo goed samen. Dedicated: je vol overgave op iets smijten. Dan moet bijvoorbeeld wel op de judomat, want je staat er alleen voor. Vrouw tegen vrouw. Winnen lukt alleen als je het beste van jezelf geeft. Authentic: jezelf zijn. Ik kan geen masker opzetten, geen smoelen trekken. Als je dat doet, val je vroeg of laat door de mand. Bij mij is het what you see is what you get. En dan nog optimistic: blijven doorzetten. Dat gaf mijn vader me mee in de opvoeding: meisje, als je het niet ziet zitten, kruip in je bed, slaap eens goed en de volgende dag is er een nieuwe dag."


"In ons West-Vlaams bloed stromen dezelfde waarden: zin voor ondernemerschap en een mentaliteit van 'het moet vooruitgaan'."


"Ik zie aan alles dat de AGO Jobs & HR-medewerkers die eigenschappen ook zo hard in zich hebben. Nog niet lang geleden ging ik met hen mee op weekend. Wat een gemotiveerde jonge bende is me dat! Het enthousiasme en de dynamiek druipen ervan af. Ik werd meteen opgeslorpt in de groep, niet vanzelfsprekend, want voor hen ben ik de vreemde eend in de bijt. Maar toch was ik meteen een van hen, dat komt omdat we op dezelfde manier in elkaar zitten."


 
AGO Jobs & HRinterviewGella Vandecaveyeambassadrice